DENTALNI TURIZAM

SAMO 3 KORAKA DO NOVOG OSMIJEHA

Ukoliko ne živite u Banjaluci a željeli biste da imate blistav osmijeh, možemo Vam pomoći da to ostvarite mnogo lakše nego što ste ikad mislili. Mnogi naši klijenti dolaze iz Evrope, SAD, Kanade, Australije…i zajedno, sa nama, uz nas, ostvaruju želju – da budu nasmijani, i da konačno pokažu svoj osmijeh bez imalo ustručavanja.

Naša stomatološka ordinacija Vam garantuje vrhunsku uslugu, uz korištenje najsavremenijih materijala i opreme, ali po znatno pristupačnijim cijenama. Stomatološke usluge su u našoj ordinaciji i do 10 puta niže od evropskog prosjeka.

Kako do blistavog osmijeha? Jednostavno, u samo 3 koraka:

1. INFORMIŠITE NAS

Putem mail-a, informišite nas o Vašim potrebama i željama. Od velikog je značaja da nam, ukoliko ste u mogućnosti, pošaljete i ortopan snimak (OPT), na osnovu kojeg ćemo se upoznati sa Vašim trenutnim stanjem (šta je to ortopan snimak pročitajte ovdje: na engleskom, ili na njemačkom).

Na osnovu Vaših informacija i OPT snimka uradićemo detaljnu analizu i napraviti okvirni plan terapije. Vrlo brzo ćemo Vam odgovoriti, te Vas upoznati sa intervencijama koje je potrebno obaviti, vremenu potrebnom za te intervencije, broju dolazaka u našu stomatološku ordinaciju, kao i okvirnoj cijeni terapije.

2. VRIJEME, SMJEŠTAJ

Odredite vrijeme i datum dolaska. Ukoliko već nemate obezbjeđen smještaj, možete nama prepustiti da Vam organizujemo boravak. U mogućnosti smo da Vam ponudimo veoma komforne apartmane u kojima ćete se osjećati kao kod kuće. Sigurni smo da ćete biti zadovoljni.

Boravak u Banjaluci možete iskoristiti i za upoznavanje našeg kraja koji je već uveliko poznat po prirodnim ljepotama koje vrijedi upoznati. Splavarenje na Vrbasu, hiking na Kozari, kao i drugi vidovi rekreacije, zatim kulturno-istorijske znamenitosti i naravno, gastronomija, su nezaobilazni za svakog ko dolazi u Banjaluku.

3. PREVOZ

Do Banjaluke se može doći na više načina. Kao primjer ćemo Vam navesti da je od Beča do Banjaluke potrebno 5-6 sati automobilom, a iz Slovenije ili Hrvatske ste tu već za 2-4 sata. Ako Vam više odgovara avio-prevoz, Banjaluka ima manji aerodrom sa redovnim linijama iz Ciriha, Beograda i Ljubljane, a Zagrebački aerodrom koji je povezan sa gotovo svim evropskim i svjetskim destinacijama, se nalazi na 2 sata od Banjaluke. Prevoz sa Banjaluckog ili Zagrebačkog aerodroma smo takođe u mogužnosti da Vam organizujemo.

I to je to, srdačno Vas pozivamo u stomatološku ordinaciju Kovačević!